Plattsättare Kungälv

Dags att kakla eller lägga klinker? Ta hjälp av professionella plattsättare i Kungälv från oss på Plattexperten-AB idag!

Plattsättare Kungälv

Dags att kakla eller lägga klinker? Ta hjälp av professionella plattsättare i Kungälv från oss på Plattexperten-AB idag!

Plattsättare i Kungälv

Smaken är som baken och trender kommer och går. Dessa två talesätt är det viktigt att tänka på när man arbetar som plattsättare i Kungälv. När man kaklar, lägga klinkers och utför andra typer av plattsättning kan önskemålen variera fritt. Detta har vi på Plattexperten-AB lärt oss under åren som verksamma plattsättare i Kungälv. Vårt utbud av tjänster på området är nu så brett att det matchar den varierade efterfrågan.

Vill du komma i kontakt med våra plattsättare i Kungälv för frågor eller bokning? Ring eller maila till oss redan idag!

ROT-avdrag
Som privatkund hos våra plattsättare i Kungälv har du rätt att nytta ROT-avdraget. Detta ger dig en kostnadsreduktion på hela 30%.
Miljötänk
Alla bör göra vad de kan för miljön. På Plattexperten-AB använder vi alltid miljövänliga medel i den utsträckning vi kan.
Klockren kommunikation
Vi tror på tydlig kommunikation. Våra plattsättare i Kungälv finns alltid tillgängliga för frågor, och informationen om arbetet är tydlig.

Våra plattsättare i Kungälv

Välkommen till Kungälvs bästa plattsättare!

Vårt team av platt-experter verkar runt om i staden och utför många olika typer av arbete årligen. I vår kundbas finns såväl privatpersoner som företag och organisationer. Tjänsterna som våra plattsättare i Kungälv utför varierar från inomhusjobb till utomhusjobb. Det kan alltså handla om kakel för nytt badrum eller plattsättning för en ny uteplats. Kundens önskan är vår lag – Helt enkelt!

Läs vidare för att veta mer om vilka kvaliteter vår verksamhet som plattsättare i Kungälv vilar på!

Vill du boka tid för möte eller ta en första kontakt?

Erfarenhet

Vi är stolta över att ha växt till en av Kungälvs mest anlitade och välrenommerade firmor på området. Den erfarenhet och specialistkompetens som vårt team sitter på är sällsynt omfattande, och vi ser den som en av våra absolut största resurser.

Vill du bli en av de många privatpersoner, företag, organisationer och föreningar i Kungälv som fått nytt kök/badrum eller ny uteplats tack vare våra plattsättare? Ring eller maila oss för gratis offert idag!

Kundbemötande

Hos oss kan du räkna med att bli väl bemött i alla delar av arbetet. När du tar hjälp av våra plattsättare i Kungälv kan du räkna med en engagerad partner från början till slut. Eftersom vårt team har stor kunskap på området hjälper vi gärna till med såväl projektering/planering som utförande av arbetet. Du kan räkna med att nå oss för eventuella frågor och funderingar. Detta gäller före, under och även efter att arbetet är avslutat.

Trygga affärer

Att samarbete med våra plattsättare i Kungälv ska vara enkelt och smidigt. Det gäller flera viktiga delar av projeket, och alldeles oavsett vilken typ av tjänst vi hjälper till med.

Certifikat

Vi är en auktoriserad firma och alla våra plattsättare i Kungälv är certifierade inom plattsättning. Detta gör att våra arbeten omfattas av gedigen försäkring. Något som gynnar både kunderna och oss själva.

Tydliga och skriftliga kostnadsförslag

Bli kund hos oss om du vill arbeta med plattsättare i Kungälv där informationen alltid framgår tydligt. Våra offerter är, precis som all annan information, särskilt framtagen för att missförstånd ska undvikas.

Referenser

Är du nyfiken på att se några av de tidigare arbeten som våra plattsättare i Kungälv har utfört? Ring oss och berätta vad du planerar att låta genomföra, så ordnar vi referenser på liknande jobb vi tidigare slutfört.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande plattsättning eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

ROT-avdrag

Ja, vad är det du behöver våra plattsättare i Kungälv till? Är det kanske dags att genomföra trädgårds-/altanprojektet du länge varit sugen på? Eller är det kanske dags att, en gång för alla, låta renovera badrummet? Oavsett vad du är på jakt efter så får du hjälp av våra plattsättare i Kungälv. Detta gäller också oavsett om du är privatperson eller om du vänder dig till oss som representant för ett företag eller organisation.

Badrum

Sverige är ett av världens mest renoverande länder. Särskilt benägna är vi svenskar att renovera våra badrum, och här kommer plattsättare i Kungälv väl till pass! Det finns nämligen en stor efterfrågan på spetskompetens inom kakel och klinker. Sådan kompetens hittar du hos oss på Plattexperten-AB. Hör av dig till oss om du vill kakla om badrummet som en del av din badrumsrenovering!

Kök

I toppen av renoveringsobjekt står också kök, föga förvånande. I Sverige och Kungälv renoveras kök hejvilt och för varje projekt som innefattar att lägga klinker eller sätta kakel behövs plattsättare. Varje år hjälper vi privatpersoner och företag att införliva drömmarna om ett drömkök. Kontakta oss för att ta del av referensarbeten inom köksrenovering!

Kontakta våra plattsättare i Kungälv idag!

Hur kan vi stå till tjänst för dig? Hos oss hittar du inte bara Kungälvs bästa plattsättare, utan också de mest lyhörda. Boka ett kostnadsfritt möte med en plattspecialist och berätta hur du har tänkt att slutresultatet ska bli. Vi återkommer med lika kostnadsfri offert!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.